Horgolási tippek és amigurumi minták

Amigurumi és horgolás

Amigurumi és horgolás

Egy gombolyagból három szállal

2017. május 15. - Amigurumi és horgolás

Biztos találkoztatok már azzal a problémával, hogy nem elég vastag a fonalatok egy pulóver, sál, kabát stb. kötéséhez, horgolásához. Ilyenkor több szál összefogásával tudjuk csak a kívánt fonalvastagságot elérni.

Milyen lehetődégek kínálkoznak?

  1. Több gombolyagból kezdünk el dolgozni.

nevtelen1.jpg

Legegyszerűbb megoldás, ha annyi gombolyagból kezdünk el egyszerre dolgozni, ahány szál fonal összefogására van szükségünk a kívánt vastagság eléréséhez.

 

  1. Két szál összefogása egy gombolyag felhasználásával

nevtelen2.jpg

Egy gombolyag is elegendő két szál felhasználása esetén. Ilyenkor az egyik szálat a gombolyag belsejében keressük meg, a másikat kívülről fogjuk hozzá

 

  1. Három szál összefogása egy gombolyag felhasználásával

nevtelen3.jpg

Az alábbi megoldással eddig nem találkoztunk, de nagyon ötletes, a munkánkat nagyban megkönnyítő eljárás.  Az következő két videó segítségével ti is könnyedén elsajátíthatjátok.

Horgolva:

Kötve:

A bejegyzés trackback címe:

https://amigurumieshorgolas.blog.hu/api/trackback/id/tr5212506031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása