Horgolási tippek és amigurumi minták

Amigurumi és horgolás

Amigurumi és horgolás

Kulcstartó anyák napjára

2018. április 30. - Amigurumi és horgolás

Sokan szeretik anyák napján saját készítésű ajándékkal meglepni édesanyjukat. Egy pillanatok alatt elkészíthető szív alakú kulcstartó elkészítési módját mutatjuk most meg.

128-single-default.jpg

Elkészítéséhez szükséges: vékonyabb spagetti fonal, horgolótű 8-10mm, arany színű kulcstartó karika és lánc, dekorálásrá gyöngy, vékony fonalból készített rojt, olló, fogó

 

ELKÉSZÍTÉSE

1. sor: Készítünk egy mágikus gyűrűt, amelybe a következőket horgoljuk: 3 láncszem, 3 egyráhajásospálca, 3 félpálca, 1 egyráhajtásospálca, 3 félpálca, 3 egyráhajtásospálca, 1 láncszem

sziv-alaku-kulcstarto1.jpg

Húzzuk össze a mágikusgyűrűt és egy hamispálcával zárjuk le a kört. Egy szív alakú formát kapunk.

sziv-alaku-kulcstarto2.jpg

2. sor: 1 láncszem, az 1.és 2. szemre 1rövidpálca, két rövidpálca a 3. szembe, 1 rövidpálca a 4. és 5. szembe, két rövidpálca a 6. szembe, a 7. szembe 1 egyráhajtásospálca kerül. Folytatjuk a szív másik oldalán. Két rövidpálca a 8. szemre, 1 rövidpálca a 9. és 10. szemre, két rövidpálca a 11. szemre, egy rövidpálca a 12. és 13. szembe, 1 láncszem, egy hamispálcával zárjuk a kört.

sziv-alaku-kulcstarto3.jpg

Szétnyitjuk a lánc végét egy fogó segítségével a szívhez rögzítjük. Rátesszük a láncra a karikát. Gyönggyel, bojtokkal kedvünkre díszítjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amigurumieshorgolas.blog.hu/api/trackback/id/tr1713881702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása